Ons Aanbod

Jij en/of je kind of je familie worden soms geconfronteerd met situaties waar je niet bent tegen opgewassen. We denken dan aan: pesten, agressie, conflicten op het werk, dood, stress, burn-out.

Soms raak je verwikkeld in een relatieprobleem, of worstel je met de opvoeding van je zoon of dochter, of zijn er voortdurend conflicten of een beklemmende spanning in je (nieuw samengesteld) gezin.

Je voelt je soms onzeker, overspannen, angstig, verdrietig, lusteloos, depressief, eenzaam, vaak voor het minste boos of overprikkeld.

Dan heb je niet altijd de kracht om deze problemen alleen op te lossen. Uitgerekend als je die kracht niet hebt, kan de steun ontbreken bij vrienden of familie.

Op zulke momenten sta je er niet alleen voor. We willen heel graag, in verbinding met jou, een weg zoeken naar verheldering of naar de betekenis van een bepaald gedrag en bepaalde gevoelens. We willen kijken welke bronnen je kunnen helpen in het zoeken naar een oplossing om in het heden en in de toekomst verder te kunnen.

‘samen onderweg naar een gelukkiger heden en toekomst’

Onze therapievormen

Je kan bij ons terecht voor een individueel traject, gezins- of relatietherapie. Individuele therapie voor kinderen combineren we met oudergesprekken. Verder kan je beroep doen op een coach en/of een psycholoog.