Welkom bij (H)eden

Groepspraktijk voor psychotherapie en coaching

Samen reiken naar de toekomst

Wat is (H)eden

(H)eden is een groepspraktijk voor psychotherapie en coaching voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen, koppels, als gezinnen. Je kan bij ons terecht met klachten waar je geen raad mee weet, maar waar je wel iets aan wil veranderen. Je kan tevens spanningen in je gezin of zorgen rond je zoon of dochter met ons bespreken. Jij, je gezin, je partner, je kind staan centraal. We willen net als de giraf, het landdier met het grootste hart, met mildheid en openheid kijken naar wat er zich aandient en afspeelt in je leven.

Ontdek (H)eden

(H)eden ondersteunt volgende therapieën

(H)eden heeft een aanbod voor individuele begeleiding, coaching, gezins- of relatietherapie. Individuele therapie voor kinderen combineren we met oudergesprekken. We proberen je krachten en mooie momenten helder te krijgen om samen met jou op zoek te gaan naar wat je kan verbinden met de toekomst.

Leer ons & (H)eden kennen

Ons team bestaat uit warme, maar tevens deskundige psychotherapeuten, psychologen en coaches, die zich voortdurend bijscholen. Vanuit verschillende invalshoeken proberen we je mogelijkheden aan te reiken om jouw EDEN te realiseren.

Mieke

Stalpaert

Mieke Stalpaert

Ilse

Depoorter

Ilse Depoorter

Nadine

Goeminne

Nadine Goeminne

Kimberly

Thiryn

Kimberly Thiryn

Sarah

Vermeir

Sarah Vermeir

Jill

Van den Branden

Kimberly Thiryn

Kim

Raes

Kim Raes

Jo

Verdonck

Jo Verdonck

Gwendy

Servaas

Gwendy Servaas

Yasmine

De Scheemaeker

Yasmine De Scheemaeker

Isabel

Poppe

Isabel Poppe

Nele

Bulens

Nele Bulens

Anja

De Saedeleir

Anja De Saedeleir

Arjen

Veltman

Arjen Veltman

Ons Team

Hoe werken we?

We willen de toegankelijkheid voor hulp zo laagdrempelig mogelijk houden. Onze groepspraktijk met gezellig ingerichte ruimtes is gelegen in de omgeving van Lokeren, Zelzate en Waasmunster. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze Werkwijze

Nood aan een gesprek?