Wat is (H)eden?

(H)eden is een groepspraktijk voor psychotherapie en coaching voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen.

Jij, je gezin, je partner, je kind staan centraal. We willen net als de giraf, het landdier met het grootste hart, met mildheid en openheid kijken naar wat er zich aandient en afspeelt in je leven.

We communiceren vanuit ons hart en proberen eerst en vooral een verbinding aan te gaan met jou als persoon en je nood, je vraag. We vinden het ontzettend belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons.

De giraf is het dier met de langste nek, wat symbool staat voor inzicht en intuïtie. Het symboliseert ook de verbinding tussen het hoofd en het hart, tussen boven en beneden, tussen het heden en dat wat in de verte ligt. We willen jullie op weg helpen om nieuwe waarnemingen op te doen, oude paden te verlaten en nieuwe wegen in te slaan.

Deze lange nek, in combinatie met zijn buitengewoon scherp gezichtsvermogen, stelt de giraf in staat om nieuwe mogelijkheden aan de horizon te ontdekken of herkennen.

De lange poten van de giraf zijn bovendien symbool van evenwicht en vooruitgang. Dit is eigen aan groepspraktijk (H)eden: we geloven en vertrouwen erop dat iedereen niet alleen een toekomst kan zien, maar die ook – samen met ons – stap voor stap kan bereiken.

Samen op weg

We zijn een team van warme, maar tevens deskundige psychotherapeuten, die zich voortdurend bijscholen. Tijdens onze maandelijkse intervisies zoeken we samen verder om de kwaliteit van onze begeleidingen te verbeteren. Elk van ons heeft een unieke en waardevolle bijdrage. Deze kracht van samenwerking en diversiteit straalt ook uit in de sfeer van onze ruimtes en de omgang met elkaar en onze cliënten.

Groepspraktijk (H)eden ijvert voor een samenleving waarin psychotherapie bereikbaar is voor iedereen. We wensen daarom zo laagdrempelig mogelijk te werken en bovendien de therapie zo snel mogelijk op te starten. Je kan bij ons terecht voor een individueel traject, gezins- of relatietherapie. Individuele therapie voor kinderen combineren we met oudergesprekken.

(H)eden ruimte